پاورپوینت ميكروبيولوژي مواد غذايي

مطالب دیگر:
📂مبانی نظری سبک زندگی، سبک زندگی ارتقا دهنده سلامت📂مبانی نظری کتابخانه های دیجیتال، کتابخانه های سنتی📂مبانی نظری تحریم ها، تحریم های اقتصادی و سیاسی، تحریم های منشوری، تحریم های سازمان ملل📂مبانی نظری تحریم و حق سلامتی در حقوق بین الملل📂مبانی نظری اجرای تحریم ها بر جنبه های مختلف حق بر سلامتی📂مبانی نظری فرهنگ و فرهنگ سازمانی📂مبانی نظری گردشگری، طبیعت گردی و بهداشت سایت گردشگری📂مبانی نظری گردشگری و ناهنجاری اجتماعی📂مبانی نظری شبکه های اجتماعی، رسانه های اجتماعی، فضای مجازی، حقوق اجتماعی، جامعه اطلاعاتی، حقوق📂مبانی نظری پذیرش فناوری، مدل پذیرش فناوری، آمادگی الکترونیکی، مدیریت فناوری در سازمان📂مبانی نظری خستگی روانی ناشی از کار معلمان، فرسودگی شغلی📂مبانی نظری سبک های دلبستگی📂مبانی نظری یادگیری سازمانی، سازمان یادگیرنده، یادگیری📂مبانی نظری هویت سازمانی📂مبانی نظری یوگا، افسردگی و سلامت بدن📂مبانی نظری حقوق شهروندي و حقوق بشر، قرآن، نهج البلاغه📂مبانی نظری حقوق شهروندي در حقوق عرفي ، حقوق شهروندي در حقوق ايران📂مبانی نظری نقش پليس در حفظ حقوق شهروندي در مرحله پيشگيري از ارتكاب جرم📂مبانی نظری مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)📂مبانی نظری عملکرد، ارزیابی عملکرد و عملکرد بازار📂مبانی نظری رهبری، رهبری تحول گرا، سبک های رهبری📂مبانی نظری وپیشینه تحقیق مشتری ونحوه برخورد وراضی کردن مشتری وکیفیت📂مبانی نظری وپیشینه تحقیق معیارهای عملکرد جامع📂مبانی نظری و پیشینه تحقیق مفاهیم برند📂مبانی نظری وپیشینه تحقیق مفاهیم ریسک و بازده، هدف بازار سرمایه،مفهوم بازار کار، تئوری پرتفلیو
پاورپوینت,ميكروبيولوژي,مواد,غذايي,پاورپوینت ميكروبيولوژي مواد غذايي,پکیج پاورپوینت ميكروبيولوژي مواد غذايي ,پکیجپاورپوینت ميكروبيولوژي مواد غذايي ,پکیج پاورپوینت ميكروبيولوژي مواد غذايي,پاورپوینت ميكروبيولوژي مواد غذايي|31024859|rdz
در این مطلب از سایت شما فایل با عنوان پاورپوینت ميكروبيولوژي مواد غذايي را مشاهده می نمایید.


دانلود پاورپوینت با موضوع دارای 15 اسلاید و با فرمت .ppt و قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

تعداد اسلاید : 15 اسلاید


فرمت فایل: پاورپوینت .ppt و قابل ویرایش


آماده برای : ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس


قسمتی از متن نمونه:


میکروب ها در گیاهان

سطح گیاهان سالم (سبزیجات و میوه جات) در حین رشد حاوی فلور میکربی –شامل باکتری، محمر و کپک - است که اهمیتی در فساد مواد غذایی ندارد.میکربهای بیماری زا می توانند از طریق گیاهان آفت زده به گیاهان سالم در حین برداشت منتقل شوند.اگر خاک با فاضلاب آبیاری شود محصولات گیاهی می توانند حاوی میکربهای بیماری‌زا نیز باشند.فلور طبیعی میکربی گیاهان زمانی که آنها می رسند و پیر می شوند دچار تغییر شده و ممکن است در حین برداشت و نگهداری آنها باعث فساد آنها شوند.

فهرست مطالب و اسلایدها:
مقدمه اي بر ميكروبيولوژي مواد غذايي
میکربها از چه طریقی وارد مواد غذایی می شوند؟
منابع ورود ميكروارگانيسمها در مواد غذايي
میکربها در گیاهان
فلور گیاهان رسیده و پیر شده
فلور میکربی در غلات
ميكربها در حيواني
ميكربهاي با منشاء انسانی
میکربها در تجهیزات
چه نوع ميكربهایي در هوا زنده مي مانند؟
انواع باكتريهاي موجود در هوا
مكانيسم پخش باكتريها در جو
قارچهاي موجود در هوا
موارد مصرف آب در تولید محصولات غذایی
کیفیت آب مورد استفاده در مصارف غذایی
ميكربهاي آب دريا
ميكربهاي آب رودخانه ها
ميكربهاي در خاك
مواد افزودنی غذایی بعنوان منبع میکروب